MusLukt®

ONS VERHAAL

   Leny Franken

‘MusLukt’                      

een bronzen vogel ontworpen door Leny Franken van atelier L2 art+design. Een fantasievogel met het onzin-woord MusLukt als perfecte naam voor deze unieke sculptuur…    De MusLukt mag terecht het boegbeeld van atelier L2 worden genoemd. Met veel plezier en vooral met passie werkt Leny Franken als beeldend kunstenaar aan haar collectie die inmiddels in ruim vijftien galeries in Frankrijk, Zwitserland, België, Duitsland en Nederland permanent te zien is.

Haar partner Leo Klein liet zich inspireren door de MusLukt en bedacht het concept voor het ‘vloeibare brons’, het MusLukt®  superior craftbeer.

ONS VERHAAL

  Leny Franken

‘MusLukt’                     

een bronzen vogel ontworpen door Leny Franken van atelier L2 art+design. Een fantasievogel met het onzin-woord MusLukt als perfecte naam voor deze unieke sculptuur…     De MusLukt mag terecht het boegbeeld van atelier L2 worden genoemd. Met veel plezier en vooral met passie werkt Leny Franken als beeldend kunstenaar aan haar collectie die inmiddels in ruim vijftien galeries in Frankrijk, Zwitserland, België, Duitsland en Nederland permanent te zien is.

Haar partner Leo Klein liet zich inspireren door de MusLukt en bedacht het concept voor het ‘vloeibare brons’, 

het MusLukt®  superior craftbeer.

ONZE SPECIALE BIEREN

”De typische smaak van een abdijbiertje” 

De recepten voor het MusLukt bier worden met veel aandacht voor smaak en vernieuwing samengesteld, daarbij zijn recepten uit de oudheid de leidraad. De oeroude recepten worden in zorgvuldige proefsessies verfijnd waarna het MusLukt superior craftbeer wordt afgevuld in vaatjes en flessen.

ONZE SPECIALE BIEREN

De typische smaak van een abdijbiertje” 

De recepten voor het MusLukt bier worden met veel aandacht voor smaak en vernieuwing samengesteld, daarbij zijn recepten uit de oudheid de leidraad.

De oeroude recepten worden in zorgvuldige proefsessies verfijnd waarna het MusLukt superior craftbeer wordt afgevuld in vaatjes en flessen.

DE BEDENKER

Leo Klein

Leo Klein

MusLukt® superior craftbeer Recept Bedenker

Kunstenaar en culturele ondernemer

DE VRIENDEN

contact

MusLukt® superior craftbeer

         proeven?   BIERista worden?   op je menukaart?